Witlof salade met feta en granaatappelpitjes

0 comments

De laatste tijd ben ik weer helemaal into Ottolenghi. Al zijn recepten kosten wellicht iets meer tijd en moeite (en geld), maar dat is het echt waard. Zo lekker.

witlof-ottolenghi

Toen ik voor een etentje nog op zoek was naar een bijgerecht met halloumi (dat lag nog in de koelkast), stuitte ik op dit recept met witlof. Witlof kende ik eigenlijk maar op twee manieren: uit de oven met ham & kaas, of in een salade met mandarijntjes en ei. Lekker oldschool Hollands. Dit recept opende mijn ogen voor nog veel meer mogelijkheden!

In mijn recept speelt de witlof een grotere rol en verving ik de halloumi door feta. Dat is iets zachter van structuur en minder “rubberig”. De bittere smaak van de walnoten combineert echt perfect met de zoete granaatappel.

Print Recipe
Witlof Salade met Granaatappelpitjes en feta

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

0 comments

Leave a Reply