Terugblik: mijn restaurant bucket list

0 comments

Vorig jaar plaatste ik een bucket list met restaurants die ik wilde proberen in 2016. Aangezien het nieuwe jaar is begonnen, wilde ik even terugblikken en kijken hoever ik ben gekomen. Ik had slechts vijf restaurants op mijn lijstje gezet om het behapbaar te houden. Komen ze!

jamies-fifteen

Fifteen

Als grote Jamie Oliver fan moest ik hier natuurlijk heen. Voor onze anniversary zijn Roel en ik hier afgelopen maart geweest. Je kan het hele verslag hier teruglezen, maar in één woord: fantastisch.

As a starter I had the burrata with asparagus. This was the part where I went absolutely mental of excitement.

Hakasan

Hier ben ik nog niet geweest. Absoluut een doel voor dit jaar! Misschien wederom voor onze anniversary? (Roel lees je mee!?)

duck-waffle

Duck & Waffle

Afgelopen mei kwamen twee vriendinnen op bezoek voor een “culi weekend”. Even gek op eten als ik ben (of misschien zelfs nog wel meer!) gingen we allerlei restaurants af en aten we ons een weg door Londen. Ook Duck & Waffle konden we niet overslaan. Aangezien het erg lastig is een reservering te krijgen, hadden we hier ontbeten. Super lekker en wat een prachtig uitzicht. Mis ook vooral de foie gras crème brulee niet!

mildreds

Mildreds

Hier ben ik in augustus geweest. Ik ging een dagje shoppen en naar de kapper en besloot het feest compleet te maken met een bezoek aan dit vegetarische restaurant. Ik moet snel mijn aantekeningen nog eens uitwerken, dus stay tuned voor een uitgebreid verslag!

Rabbit

Ook hier moet ik nog naartoe. Rabbit is het zusterrestaurant van The Shed, één van mijn favoriete plekken in Notting Hill. Wel ben ik laatst met vrienden bij Nutbourne geweest, de nieuwste telg in de familie. Ook absoluut een aanrader!

Als ik Nutbourne ook goedkeur (het is immers van dezelfde eigenaar) heb ik maar liefst vier van de vijf restaurant op mijn bucket list bezocht! Een hele nette score vind ik. Ik vond het heel leuk om dit lijstje af te werken en nu terug te blikken, dus ik ga zeker nog een bucket list opstellen voor dit jaar.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

0 comments

Leave a Reply