Hoogtepunten januari 2017

0 comments

Wat gaat de tijd toch weer snel, het is alweer februari! Graag neem ik je eerst nog even mee naar mijn hoogtepunten van januari. Eerder deelde ik altijd een verslag van wat ik deed maar eigenlijk vergeet ik de helft van de tijd foto’s te maken. Toch vind ik het zelf ook altijd leuk om even stil te staan bij alle leuke momenten, dus without further ado… hierbij de hoogtepunten van de afgelopen maand.

januari

♥ Januari begon goed met een geweldig Oud & Nieuw feestje. We huurden een huisje in de Biesbosch, waar we lekker uitgebreid aten en prachtig vuurwerk afstaken. Echt een topfeestje!

♥ Samen met Roel ging ik naar een lezing over artificial intelligence van Brian Cox, mega interessant en leerzaam.

♥ De 12e vloog ik voor een weekendje naar Nederland. Ik ging namelijk mee met bruidsjurken passen, met m’n zus! Het was zo mooi om haar in een trouwjurk te zien. Hier heb ik uiteraard wel foto’s van, maar die zijn geheim.

♥ Doordat ik in Nederland was, kon ik ook bij mijn zusjes verjaardag zijn. Vet gezellig feestje in de kroeg, en de dag erna brak op de bank met een bord pasta. Genieten. 🙂

♥ Ik heb me weer aangemeld voor een halve marathon en ren dus weer veel hard. Daar word ik blij van!

♥ Er werd natuurlijk weer lekker gegeten deze maand: van uiteten bij Nr. 32 (het restaurant waar ik naast woon), tot zelfgemaakte sushi.

♥ Twee weekenden geleden drankjes doen met een collega en haar vriend. Zo’n avond waar je in de pub blijft tot het licht aangaat, thuis nog pizza gaat eten en pas om 4 uur slaapt. Mega gezellig!

♥ Een ouderwets kinderfeestje met knutselen. Dit was zo leuk! Ben ook heel benieuwd hoe het kopje gaat worden, nadat het in de oven is geweest.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

0 comments

Leave a Reply