Andina: gezond Peruaans eten in hartje Shoreditch

1 comment

Londenaren weten dit allang: de Peruaanse keuken is onwijs hip. Eén van de zaken die dit bewijst is Andina. In hipsterparadijs Shoreditch serveert deze “picanteria and pisco bar” een shared dining menu met allerlei gezonde gerechtjes. Het interieur is fashionable, kleurrijk en gezellig, met name op straatniveau.

andina

Een sterke vrouw uit het Andesgebergte

Andina is geïnspireerd op het eten dat de oma van de eigenaar, een Andina (een sterke vrouw uit het Andesgebergte) voor hem meebracht. En dat merk je!

Al het goede van de Peruaanse keuken komt voorbij, zoals ceviche, quinoa, amaranth en paarse mais. Gemixt met Londense hipsterdingen zoals cocktails, groene sappen en Bloody Mary’s is Andina de perfecte plek voor een gezellige lunch of diner.

Nog meer Peruaans

Kan je niet genoeg krijgen van de Peruaanse keuken? Probeer dan ook zeker eens Ceviche, een zusterrestaurant. Dit restaurant is ietsjes prijziger en iets minder #fitgirl, maar ook zeker een aanrader!

In de buurt

Na je bezoekje aan Andina, kun je lekker struien door Shoreditch. Bezoek de Bricklane, waar op zondag een markt is, vergaap je aan alle coole street art of drink een drankje bij het Hoxton Hotel – in Shoreditch is er altijd wat te doen!

 


 Andina
1 Redchurch Street
Shoreditch, London E2 7DJ
Website

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 comment

  • Reply Rachel Kromdijk 27.01.2017

    Ziet er goed uit hoor, mooie foto’s ook

  • Leave a Reply