About

Welkom op mijn blog! Ik ben Roos en 26 jaar. Bijna twee jaar geleden verhuisde ik, samen met mijn vriend, van Amsterdam naar Londen voor werk. Vrij snel daarna startte ik dit blog.

“Marketeer by day, foodie by night”.

Overdag werk ik als marketing manager bij een bedrijf dat congressen organiseert. Een erg dynamische baan, zoals dat ik mooi kantoorjargon heet.

Na het werk ben ik graag in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen, of oude klassiekers perfectioneren. Mijn grote inspiratiebronnen zijn Jamie Oliver en Ottolenghi, maar ook de Allerhande, foodblogs en Pinterest.

In het weekend sta ik op het hockeyveld. Als sinds mijn 6e hockey ik en al raak ik nog steeds geen bal, het blijft leuk om te doen! Ook hardloop ik graag (een halve marathon in September, woohoo!).

Naast koken en sporten vind ik nieuwe plekken ontdekken het leukste wat er is. Van nieuwe restaurants, tot dodgy tweedehandswinkeltjes, in eigen stad of in het buitenland, ik hou ervan!

Over The London Cookbook

Op dit blog komt dit alles samen. Hier deel ik een kijkje in mijn leven in Londen, mijn renvorderingen, de nieuwe plekken die ik ontdek en mijn recepten.

Het merendeel van mijn recepten is vegetarisch. Ik kamp al jaren met PDS en ik heb ontdekt dat (voor mij!) het stoppen met het eten van vlees mijn klachten drastisch vermindert. Gelukkig mis ik het nauwelijks en zijn er genoeg lekkere dingen te maken zonder een stukje vlees.

Hoewel ik over het algemeen vrij gezond eet, ben ik niet zo’n fan van het hele “fitgirl” gebeuren. Een zak chips en een fles wijn gaat er bij mij namelijk ook net zo graag in. De recepten op dit blog zijn dus soms erg gezond met quinoa en ander superfood, maar anderen zijn overloaded met kaas. Balans, je weet toch.

Contact informatie

Je kunt mij volgen via Instagram, Facebook, Pinterest en Twitter. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook: via het contactformulier of info@thelondoncookbook.net

about

Geef me wijn & eten en ik ben gelukkig (op links duidelijk nog geen vega haha!)

0 comments

Leave a Reply