5 Recepten die je moet maken met Pasen

0 comments

Pasen is al verwarrend genoeg (ging Jezus nu dood of stond ie juist op? En wat heeft de Paashaas daar mee te maken?), zonder dat je ook nog druk hoeft te maken over wat je op tafel zet. Daarom deel ik vandaag 5 recepten die je écht moet proberen dit weekend. Een beetje van mezelf en een paar van het wereldwijde web.

Risotto met gegrilde groene asperges

Pasen betekent – naast een hele hoop eitjes – natuurlijk asperges! In dit vrij simpele risotto recept komt de smaak extra goed naar voren. Maak een kleine portie voor lunch, of serveer als diner, met risotto zit je altijd goed. 

Frambozen Scones

Deze frambozen scones zijn een gegarandeerd succes bij je Paasontbijt. Vegan en glutenvrij, is dit voor iedereen geschikt. Het recept vind het op het fantastische blog Love and Lemons, waar je zeker even een kijkje moet nemen!

Zalm uit de oven

Niets lekkerder dan een stukje gegrilde zalm. Smaakt ook heerlijk bij asperges! Dit receptje is zo simpel, gegarandeerd stress-vrij schuif jij aan tafel.

Quinoa salade met rivierkreeftjes

Voor als je iets anders op tafel wilt zetten tijdens de lunch. Deze quinoa salade met rivierkreeften is zo klaar, lekker simpel om te maken en het barst van de kleurtjes. Hier word je toch direct blij van?

Meringue “eitjes”

HOE schattig zijn deze meringue paaseitjes? Het recept vind je hier op Culy. Ik weet al wat er bij mij op tafel komt!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

0 comments

Leave a Reply